Viktig melding!

23 september 2021

Mandag 13. september oppnådde Hygienic Half Mask FFP2-sertifisering. Vi har allerede mottatt testrapporten, og venter nå på det endelige dokumentet signert med relevant info i forhold til CE-nummer etc. FFP2-sertifiserte masker beskytter begge veier og er testet i forhold til deres evne til å filtrere utenfra og inn mot den personen som bærer masken. Anbefales i helsevesenet, og også for mennesker som arbeider i miljøer hvor det er mye forurensning eller partikler i luften. Nå er en viktig milepæl nådd for vår del, og det er også gledelig at Hold Norge Rent bidrar til å fremme denne nyheten og dette produktet. Se Hold Norge Rent sine anbefalinger her.

Vårt mål har hele tiden vært å skape et produkt som bidrar til redusert forsøpling. I tillegg innehar produktet en ikke-giftig teknologi som har fått navnet Clean+Protect™. Denne teknologien er så langt patentert i 44 land og virker positivt inn på huden, i tillegg til å reduserer virus og bakterier (testet og godkjent mot SARS-CoV-2, Corona virus). Hygienic Half Mask kan nå brukes på reise (også flyvninger), klinikker/sykehus, innen produksjon av næringsmidler, og inne mange håndverksbransjer (ref. som støvmaske).

ZincIn AS er selskapet er eier av Hygienic Half Mask og alle tilhørende sertifiseringer, og vi håper at dette produktet kan bidra positivt i forhold til en redusert bruk av engangsmunnbind/-masker i det offentlige rom (som vi vet medfører mye ekstra forsøpling). Undersøkelser/rapporter anslår at det i 2020 havnet 1,53 milliarder engangsmunnbind i havet. Nå åpnes det heldigvis opp igjen. Jobb og reis tryggere og mer miljøvennlig med Hygienic Half Mask.

nb_NO